Mar 25 2013

Ny hemsida!

Vi är väldigt glada att kunna välkomna er hit till vår nya hemsida! Vi har i flera års tid velat förstärka vår plats på nätet men hittills inte kunnat hitta någon bra lösning på hur det skulle gå till, förens nu. Med tanke på att vi agerar internationell med Polen som bas utomlands, behöver vi har en hemsida som lätt ska kunna användas av både våra kunder och våra anställda för att få uppdateringar om hur läget ligger med våra transporter, samt komma i kontakt med oss och vår kundservice.

Dessutom möjliggör vår närvaro på nätet ett underlättande för våra chaufförer, då de har en möjlighet att, via hemsidan, använda olika verktyg som gör att det kan lämna regelbundna rapporter om hur läget är och samtidigt kunna lämna felanmälan om något har gått galet.

Vi hoppas att ni här kommer få ut mycket av vad vi har att erbjuda och hur vi kan hjälpa er att transportera ert gods på det bästa av sätt. Att vi dessutom är klimatsmarta i vårt arbete gör att du med gott samvete kan anlita oss och samtidigt veta att transporterna har så lite inverkan på miljön som möjligt. Vi kommer också att gå in på olika saker som har med transportbranschen att göra, vilket förhoppningsvis ger lite mervärde till våra besökare, då de ges en möjlighet i att få insyn i hur vår bransch fungerar och opererar.

Ni är väldigt välkomna hit till oss på Nynas Transport och ta tillfället i akt att upptäcka en ny värld!