Våra tjänster

Vi har en mängd olika tjänster som vi kan erbjuda företag och privatpersoner i både Polen och Sverige. Här kommer du få en kort beskrivning av vad de innebär.

Expresstransporter och paket

När det gäller våra leveranser så har vi det mesta som man kan tänka sig på marknaden och erbjuder därmed specialanpassade lösningar för kunder, oavsett behov. Det spelar helt enkelt inte någon roll om det är en lokal eller internationell leverans du vill ha från oss, vi kan fortfarande garantera samma hantering av dina varor och produkter dörr till dörr. Oavsett om du har expressdokument och paket eller styckegods och partisändningar så är de i tryggt förvar hos oss på Nynas Transport. Med expresstjänster får du en kundservice i världsklass och du kan lätt följa dina försändelser via onlineverktyg.

Godstransporter

Vi är ett företag som är stora nog att kunna transportera gods av alla dess slag inom Sverige och fram och tillbaka från Polen. Det finns tjänster som passar vem som helst, och alla behov. De som har ont om tid väljer med fördel oss och även de som är ute efter de där kostnadseffektiva lösningarna på transporter hittar en självklar lösning med hjälp av våra lastbilar. Vårt gäng av erfarna transportörer hjälper dig gärna att hitta den perfekta lösningen för dig. Dessutom anser vi att det är en självklarhet att vara så miljövänliga som det bara går i våra transporter, så om du väljer oss vet du samtidigt att transporten är hänsynsfull mot vår vackra natur.

Lagerhållning och distribution

Vi riktar in oss till alla olika sektorer av företag, så det spelar egentligen ingen roll vem du är eller vad du sysslar med, vi hjälper dig. Dessutom kan vi ställa upp med lagerhållning och distribution av dina produkter. Med hjälp av vår kunniga personal har vi alla möjligheter i världen att se ditt behov och bästa lösningen på det.

Lösningar för varuflödeskedjor

Som ett av de största åkeriföretagen till Polen kan vi erbjuda ett omfattande varuflöde som bygger på vår lokalkännedom och vårt nätverk i de båda länderna. Det spelar inte så stor roll om du enbart är ute efter en logistikpartner, eller någon som kan hjälpa dig i hela varuflödeskedjan med tullar, förvaring, anpassning, leveranser och returer. Vi finns här för din skull.