Feb 18 2021

JORDSÄKERHET I HANDLING & SAMARBETE MED EXPERTER

Idag utökar Lyft vårt community safety program för att ge förare och förare större skydd och sinnesro

Säkerhet är hörnstenen i alla friska samhällen, och det är en av de nyckelvärden Lyft grundades på. Vi tar inte lätt på några fall där någons säkerhet äventyras, särskilt i rideshare industrin, inklusive anklagelserna om misshandel i nyheterna förra veckan. Verkligheten är att vissa befolkningar bär en oproportionerlig börda bara för att försöka komma till jobbet eller hemma efter en utekväll – i USA kommer en av sex kvinnor att möta någon form av sexuellt våld i sina liv. Det ådrar oss alla att lära oss av alla incidenter, oavsett om det sker på vår plattform eller inte, och sedan arbeta för att förhindra dem.

nynastransport

Idag vidtar vi ytterligare åtgärder mot vårt mål att göra Lyft till den säkraste formen av transport för alla med nya initiativ för att bättre förutsäga om någon behöver hjälp; Att underlätta tillgången till katastrofbistånd. och kräver utbildning i förebyggande av sexuellt våld med RAINN.

En av fem Lyft-medarbetare är direkt involverade i arbete som främjar vårt engagemang för säkerhet. I februari bildade vi en styrkommitté för gemenskapens säkerhetsprogram under ledning av chefsjurist kristin Sverchek, tillsammans med Chief Policy Officer och tidigare USA: s transportminister Anthony Foxx. Under 2019 har vi lanserat 14 nya säkerhetsfunktioner, inklusive ökade bedrägeribekämpningsåtgärder och kräver detaljerad feedback för alla turer som klassas som fyra stjärnor eller lägre*.

Här är vad vi levererar nästa, med början idag:

Incheckning av smart resa: Förutsäga när någon behöver hjälp. Om en tur ser ut att få oförklarliga förseningar kommer förare och förare att höra från oss som frågar om de behöver stöd från vårt team – och vid behov begära nödhjälp. Den här funktionen byggdes med hjälp av data från miljontals resor, och kommer att rulla ut i år.

Nödhjälp: Alla våra säkerhetsfunktioner i appen kommer att finnas tillgängliga på ett och samma ställe, inklusive ett sätt för både förare och förare att nå. Nödhjälp från appen – tillgänglig för alla användare idag – visar tydligt deras aktuella plats- och fordonsinformation, inklusive registreringsskylten. Detta gör det enkelt för dem att informera avsändare om det behövs.

SÄKERHET ÄR GRUNDLÄGGANDE FÖR TRANSPORTER

Sammanfattning: Säkerheten måste vara ett ständigt fokus för alla inom transport, och det är vårt ansvar att fortsätta höja ribban. Peer-to-peer ridesharing har gjort betydande framsteg i att expandera säker transport. Innan Lyft lanserades saknade befintliga alternativ, inklusive taxibilar och limousiner, de skyddsåtgärder som människor nu anser vara status quo. Men vårt arbete med säkerhet är aldrig klart.

Vi är fast beslutna att spela en viktig roll i att ansluta våra samhällen med transport, och vi förstår det ansvar som följer med det. Vi har vetat sedan början att vi som en del av vårt uppdrag måste investera kraftigt i säkerhet. Vi fortsätter att välkomna ansvar och partnerskap för att på bästa sätt skydda vår ryttare och förare gemenskap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>