Mar 11 2014

Studieresa till Danmark

Studieresor behöver alla företag göra någon gång. Vi på företaget tycker att det är ett utmärkt tillfälle för att få åka iväg tillsammans och prata med andra företag i samma bransch, samtidigt som vi får en möjlighet att göra saker tillsammans som grupp och bättre lära känna varandra. Vi tror nämligen på att om man står sina kollegor nära så kommer man också bättre sträva tillsammans för att nå gemensamma mål, och det är ett av syftena med denna studieresa.

Vi åkte till Danmark för att träffa lite olika företag som sysslade med samma sak som vi gör. Eftersom att Danmark har en mer tydlig koppling till kontinenten så betyder det också att vi har mycket att lära när det kommer till att transportera gods fram och tillbaka, och framför allt hur det går till runt transporterna. Viktig kunskap för oss alla på företaget med tanke på att vi har en så stark ställning i Polen.

Studieresor är såklart viktiga och bra rent kunskaps- och erfarenhetsmässigt men när det kommer till det lite mer sociala med resan så valde vi att gå på fotboll i Danmark. Danmark har ju en lång tradition av att erbjuda bra fotboll och matchen som vi hamnade på var en från den danska andraligan. Det gjorde inget för det var stor underhållning, och hör och häpna, spelbolaget Nordicbet har köpt rättigheterna till ligan, och namngett den efter sitt eget företagsnamn, så vi gick på en match i Nordicbet-ligan! Häftigt tyckte vi, tänk att ha en fotbollsliga som heter Nynastransport-ligan, det vore grejer det.