Aug 07 2013

Vi söker en chaufför

Eftersom vår polska marknad och närvaro där den närmaste tiden märkbart kommer att öka, kräver det av oss att vi tar in nya förmågor som gör att arbetet fungerar felfritt när vår plats i Polen blir permanent. Vi behöver helt enkelt förstärkning till vårt företag med kunniga och erfarna förare som inte har något emot att samtidigt kämpa i kampen för miljön. Den polska marknaden är också något speciell, specifikt mest för att de polska invånarna inte på samma sätt som vi svenskar är vana vid att använda engelska, vilket kan innebära att en del språkhinder gör själva arbetsformen ineffektiv.

Därför söker vi nu en ny chaufför som har ett antal år i branschen, samtidigt som personen har vana av långkörningar till andra länder. Något som vi också gärna ser hos våra sökande är att de gärna kan lite polska, eftersom att det kommer att göra att vårt kontor i Polen naturligt smälter in i samhället, samtidigt som att kontakten mellan svenskar och polacker blir betydligt lättare. Det tror vi då medför att arbetsflödet kan flyta på ett betydligt smidigare och effektivare sätt, vilket gynnar både oss och våra polska kollegor.

Så känner du att du är den personen vi söker och dessutom har en härlig inställning till livet, ser vi gärna att du skickar in en ansökan. Du behöver kunna visa upp referenser och gärna någon form av bevis på att du har erfarenhet av långkörningar.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan, CV och övriga relaterade dokument och de skickar du till jobb@nynastransport.se. Sista ansökningsdatum är 30 augusti.